TP POOLS MAAKT VAN JE HUIS EEN VAKANTIEPLEK, MET HET IDEALE ZWEMBAD

Gratis offerte

Binnen- en buitenzwembaden

Voor veel mensen lijkt het aanleggen van een eigen zwembad een verre droom. Dankzij de jarenlange expertise van TP Pools hoeft dat niet zo te zijn. Er zijn enorm veel mogelijkheden om van je thuis een vakantieplekje te maken met een speelse waterpartij.

Of je nu kiest voor een groot of een klein zwembad, we helpen je volledig op weg. Zodat je jarenlang kan genieten van waterpret, in de privacy van je eigen huis of tuin.

TP Pools leg zwembaden aan van alle formaten en dit zowel binnen als buiten. Neem contact op voor een gratis offerte en om jouw project samen uit te werken!

Bij TP Pools in Leuven hebben we een jarenlange ervaring in het bouwen van traditionele betonzwembaden. Hierbij kan je zelf kiezen hoe groot je het bouwt.

Een klassiek zwembad voor extra waterpret

 1. Uitgraven

  We graven eerst de vorm van het zwembad uit om vervolgens op de bodem een gewapende betonplaat te leggen en te omringen met gewapende keermuren.

 2. Afwerking

  Daarna gaan we aan de slag met het afwerken van het zwembad: er komt een extra afwerkingslaag in, een beschermingsvilt en een folie uit pvc.

 3. Folie

  De folie is maar liefst 1.5 mm dik. Deze wordt ter plaatse gelast door een erkende installateur en is een belangrijk onderdeel van het zwembad.

 4. Tot Slot

  Tot slot krijgt je nieuwe zwembad de nodige inbouwstukken en randafwerking.

Meer info en offerte

Heeft u vragen? Wilt u de plannen voor uw interieur eens bespreken met een ervaren professional?
Neem dan gerust contact op. TP Pools komt graag bij u langs voor vrijblijvende opmetingen en om uw wensen te overlopen.
Op basis hiervan ontvangt u dan een vrijblijvende offerte.